Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Bağrıbütün Ortaokul

Telefon : 05057556992
Belgegeçer : 00000000000
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bagributunortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BAĞRIBÜTÜN KÖYÜ /KIZILTEPE/ MARDİN
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerine sahip, her yerde bilgi, beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Bütün öğrencilerin; öğrenmeyi öğrenen, bilgiyi kullanan, bunları süreç içerisinde davranışa dönüştürmeyi gerçekleştiren, toplum içinde hoşgörü bilinci ile hareket eden, demokratik yapıda, vicdan özgürlüğünü benimsemiş, akılcı, bilimsel düşünce yetisine sahip çağdaş bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :9
Öğrenci :118
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM( TEKLİ EĞİTİM)
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Soba
Servis : Öğretmen servisi mevcuttur.
Ulaşım : Köye ulaşımı sağlayan yol asfalttır. Okul öğretmen servisimiz mevcuttur. Öğretmenlerimiz okula servisle gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Köyde ilk ve ortaokul vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır, kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur ancak sağlık evi vardır. Köyde elektrik ve telefon şebekesi vardır. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün nüfusu 2007 sayımlarına göre 2500´dir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Mardin iline 55 km, Kızıltepe ilçesine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 5-6-7-8. sınıf şubeleri mevcuttur. Sınıf mevcutları ortalama 25-30 öğrenciden oluşmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda akıllı tahta ve internet mevcuttur.
Yazdır :